PAPER FOR PAPER

Kwaliteit en duurzaamheid hand in hand

Assortiment van duurzame papierproducten

De producten van Paper for Paper zijn met het oog op verantwoord en duurzaam ondernemen gemaakt. Het kantoorpapier is vervaardigd uit 100% gerecyclede, FSC-gecertificeerde vezels en heeft een helderwitte uitstraling. De systemen voor hygiëneproducten zijn ontworpen voor zuinig verbruik, dit leidt tot vermindering van afval en bespaart op transport, energie en ruwe materialen. De hoogstaande kwaliteit van onze gerecyclede papierproducten en het milieu gaan hand in hand.

 

Aanvullende diensten

Paper for Paper is binnen inkoop en facilitair een op zichzelf staand concept en als zodanig ook af te nemen als zelfstandige dienst. In de praktijk worden diensten als de afvoer van het papier en de aankoop van nieuw papier vaak afgenomen in combinatie met aanvullende diensten.

Denk aan het verwisselen van dameshygiëneboxen en schoonloopmatten of andere afvaldiensten. Ook worden met de papieren hygiëneproducten vaak andere producten afgenomen zoals dispensers, zeep, luchtverfrissers en toiletbrilreinigers. En bij het inzamelen van uw oude kantoorpapier kunnen wij uw gebruikte koffiebekers meenemen om in te zetten voor recycling. Lees meer over deze dienst Paper for Paper CupCare.

Inzamelen, recyclen en terugleveren van papier zijn de basis van het Paper for Paper concept. Bij Paper for Paper aangesloten partners bieden echter ook de benoemde aanvullende producten en diensten aan. Paper for Paper kan u helpen met de keuze van de best bij u passende producten en diensten. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende afspraak? Neem contact met ons op via ons contactformulier of via telefoonnummer 0299-223 800.