PAPER FOR PAPER

Nieuw papier gemaakt van uw oude papier

Leuke en informatieve communicatiemiddelen

Bij Paper for Paper bent u bewust bezig met het milieu en met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dat wilt u uitstralen. Paper for Paper helpt u bij het uitdragen van uw duurzaamheidsboodschap met de periodieke bomenrapportage, het lidmaatschapscertificaat en het welkomstpakket voor uw medewerkers.

Boom

De bomenrapportage

De periodieke bomenrapportage vertaalt de gerecyclede kilogrammen papier van uw organisatie naar de milieubesparing in de vorm van het aantal bespaarde bomen, liters water, Kwh energie en CO2-uitstoot. Leuk om uw medewerkers up-to-date te houden.

Hart in boom

Het certificaat

Bij een Paper for Paper lidmaatschap ontvangt u een Paper for Paper-certificaat waarmee u aan derden kunt laten zien dat uw afgevoerde en gerecyclede kantoorpapier een tweede leven krijgt als nieuw hygi├źnepapier en/of kantoorpapier.

Blij in bos

Het welkomstpakket

Bij de start helpen wij de organisatie met de communicatie hierover naar de medewerkers. In het welkomstpakket leggen wij het hoe en waarom van Paper for Paper eenvoudig uit om daarmee de duurzame bewustwording te vergroten.

Nationaal Bossenfonds

Deelname aan Het Nationaal Bossenfonds

Als beloning aan onze leden voor het gebruik van de duurzame producten laten wij bomen in Nederland aanplanten. Dit doen wij samen met het Nationaal Bossenfonds. Met de aanplant van extra bos streven wij naar verbetering van de biodiversiteit en een schonere lucht.

Voetjes in het gras

Groene weetjes en duurzaam nieuws

Ten slotte hebben wij op deze website een duurzaamheidsplatform. U kunt hier terecht voor het laatste nieuws op het gebied van Paper for Paper, papierrecycling en andere duurzame onderwerpen. Ook kunt u er diverse achtergrondartikelen lezen.
Neem een kijkje op onze nieuwspagina.

Interessant! Ik doe graag mee!

Bent u ook zo enthousiast geworden na het zien van deze handige communicatiemiddelen? Kijk welk lidmaatschap bij uw organisatie past of meld u direct aan via ons aanmeldformulier. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 0299-223 800.