PAPER FOR PAPER

Nieuw papier gemaakt van uw oude papier

Partner worden van Paper for Paper?

Bent u een bedrijf op het gebied van recycling, schoonmaakdiensten of groothandel van Tork-hygiënepapier of BalancePure-kantoorpapier en op zoek naar duurzame diensten om uw klanten te ontzorgen? Wij bieden de mogelijkheid om toe te treden als partner van Paper for Paper.

Instappen op willekeurig punt in het circulaire proces
Omdat Paper for Paper een circulair proces is, kan een bedrijf op meerdere punten van de cirkel instappen om de cirkel rond te maken. De partners van Paper for Paper bieden het concept aanvullend op hun reguliere dienstverlening aan, waardoor voor de klant of prospect een veel vollediger, duurzaam dienstenpakket ontstaat. In de regel levert dat voor de klant een flinke kostenbesparing op ten opzichte van de bestaande situatie.

Uw huidige dienstverlening blijft onveranderd
Als partner blijft u te allen tijde uw eigen acquisitie en reguliere dienstverlening bij uw prospect of klant verzorgen. Paper for Paper verzorgt in overleg met u de aanvullende dienstverlening om de cirkel rond te maken, zonder dat u er omkijken naar heeft.

Enkele voorbeelden van mogelijke partnerships:

Uw schoonmaakbedrijf verzorgt de schoonmaak en levering van Tork hygiënepapier in een kantoorgebouw. U wilt de klantrelatie verstevigen en met een full-service dienst bij uw klanten aan tafel.
U biedt Paper for Paper aan als aanvullende dienstverlening voor het inzamelen en verwerken van het kantoorpapier, en de terug levering van gerecycled kantoorpapier. Desgewenst bieden we oplossingen voor andere afvalstromen.
Uw facilitaire (service) organisatie is verantwoordelijk voor de facilitaire zaken van een (verzamel)kantoorgebouw, waar men belang hecht aan duurzaam zaken doen.
Paper for Paper levert alle benodigde containers voor inzameling van het kantoorpapier, regelt de afvoer en verwerking van kantoorpapier en – indien u dat zelf niet verzorgt – de inrichting van toiletruimtes en pantry’s met Tork-dispensers, en de terug levering van gerecycled Tork-hygiënepapier en BalancePure kantoorpapier. Desgewenst bieden we oplossingen en inzamelmiddelen voor andere afvalstromen,  zoals koffiebekers en plastic.
Uw bedrijf verwerkt afval en u wilt uw klanten en prospects een innovatief duurzaam concept kunnen bieden.
U biedt Paper for Paper aan, aanvullend op uw bestaande dienstverlening, als innovatief circulair concept voor het inzamelen, verwerken, vernietigen en recyclen van kantoorpapier en koffiebekers, en de terug levering van gerecycled hygiënepapier en/of kantoorpapier.

Interesse in een partnership? Neem dan contact met ons op!
Wij vertellen u graag hoe wij uw dienstverlening een duurzamer karakter kunnen geven met Paper for Paper.