PAPER FOR PAPER

Nieuw papier gemaakt van uw oude papier

Paper for Paper CupCare

Wilt u duurzamer en economischer omgaan met uw gebruikte koffiebekers? Indien u al oud kantoorpapier laat afvoeren via Paper for Paper, dan kunnen wij tegelijkertijd uw oude koffiebekers meenemen. Want ook koffiebekers kunnen wij inzetten voor recycling.

Paper for Paper CupCare

Soorten koffiebekers

Wij kunnen de volgende soorten inzamelen:
•    Papieren koffiebekers zonder coating
•    Papieren koffiebekers met PE- of PLA-coating

De papieren koffiebekers gaan naar onze Paper for Paper fabrieken waar de koffiebekers duurzaam en voor 100 procent worden gerecycled.

Intern verzamelen

De koffiebekers kunnen intern op diverse manieren worden ingezameld. U kunt dit zelf regelen, maar wij kunnen ook samen met u op zoek naar de meest geschikte manier. Wij hebben een heel scala aan middelen ter beschikking voor een efficiënte wijze van inzamelen. Bovenal verdient het de voorkeur om de koffiebekers te stapelen. Dat maakt een duurzame en efficiënte logistiek mogelijk.

Afvoer via Paper for Paper zakken en containers

Via partners van Paper for Paper kunt u Paper for Paper zakken aanschaffen die u bij uw inzamelmethode kunt inzetten. De zakken met de gebruikte koffiebekers deponeert u vervolgens in Paper for Paper rolcontainers. Deze containers worden tegelijk met het ophalen van het overige kantoorpapier geleegd.

Aankoop nieuwe koffiebekers

Behalve dat wij de koffiebekers inzamelen en recyclen is het ook mogelijk om nieuwe koffiebekers via ons te bestellen. U kunt kiezen voor onbedrukt wit, voor bedrukking met Paper for Paper logo of voor bedrukking met een eigen ontwerp.

Ook CupCare telt mee in de milieubesparingen

In tegenstelling tot het Paper for Paper kantoor- en hygiënepapier worden de Paper for Paper koffiebekers meestal niet in dezelfde fabrieken gemaakt als waar het oude papier wordt aangeleverd. Met name de certificering van de nieuwe koffiebekers als voedselveilig staat dit in de weg.

Wel kunnen wij de hoeveelheid ingezamelde bekers meenemen in onze rapportage over uw milieubesparingen. Bovendien kunnen wij zorgen dat een equivalent gewicht aan oud papier in onze Paper for Paper fabrieken terechtkomt. Die recyclen dat papier dan weer tot Paper for Paper kantoor- en hygiënepapier.

Meer informatie?

Wilt u weten of Paper for Paper CupCare iets voor uw bedrijf kan zijn? Neem gerust contact op.