Tork komt met innovatieve toiletdiensten

maandag 2 maart 2015 categorie / Duurzaam nieuws

Tork, een van de oprichters van Paper for Paper, beschikt over twee handige en milieuvriendelijke IT-diensten: EasyCubeTM en BLOE®. Deze diensten geven facilitaire dienstverleners een efficiënt inzicht over wanneer sanitaire voorzieningen moeten worden schoongemaakt of bevoorraad. Dit bespaart tijd, kosten en niet in de laatste plaats: het milieu.

Hoe werken EasyCubeTM en BLOE®?
Tork EasyCubeTM is een intelligent systeem dat real-time gegevens verzamelt over sanitaire voorzieningen, zoals toilet- en dispensergebruik. Deze gegevens zijn online zichtbaar voor facilitaire managers, die daarop kunnen inspelen met een efficiënte schoonmaak- en bijvulplanning. Dienstroosters worden daarmee overbodig. Toiletten worden alleen op het juiste moment schoongemaakt en dispensers worden alleen bijgevuld wanneer dat nodig is.

BLOE® kent dezelfde soort technologie en verzamelt real-time gegevens over aangesloten toiletten en urinoirs. BLOE® zorgt bovendien voor altijd voor frisse en schone toiletten door een uniek ventilatiesysteem met aromatische oliën. Bij iedere spoelbeurt komt een natuurlijk aroma vrij. Behalve innovatief en lekker fris is BLOE® een waterbesparend systeem. Zo wordt een urinoir slechts met 0,2 liter doorgespoeld (normaal 3 liter).

Over
BLOE® is van origine een Nederlands bedrijf dat op 7 mei 2014 is overgenomen door Tork. Tork is wereldwijd een marktleider op het gebied van hygiëneproducten en –diensten en een van de oprichters van Paper for Paper. Meer weten over EasyCubeTM en BLOE®? Neem dan contact met ons op.

Deel dit artikel:
Nieuwsoverzicht