Studenten MADD maken kennis met Paper for Paper

maandag 30 maart 2015 categorie / Duurzaam nieuws

Op 2 april 2015 organiseren studenten van de Erasmus Universiteit Rotterdam het jaarlijks terugkerende evenement Make a Difference Day (MADD). Het doel van de dag is om duurzaamheid onder de aandacht van studenten te brengen. Dat gebeurt door middel van cases. Zo’n 100 studenten zullen die dag deelnemen aan een competitie waarin zij voor Siemens, Orgacure en de Gemeente Rotterdam duurzaamheidsplannen zullen uitwerken.

Paper for Paper sponsort
Dit uitwerken van de duurzaamheidscases doen de studenten op papier. En dat papier moet natuurlijk duurzaam papier zijn. Omdat de organisatie non-profit is en afhankelijk van sponsoren heeft Paper for Paper papier ter beschikking gesteld. Het betreft het BalancePure-papier van Papyrus, het papier dat leden van Paper for Paper normaliter ontvangen wanneer ze een Goud-lidmaatschap hebben.

Kwaliteit en extra duurzaam
BalancePure-kantoorpapier is helder wit en van stevige kwaliteit, maar wel volledig gerecycled. Paper for Paper Goud-leden helpen het milieu een handje. Zij laten niet alleen hun oude papier inzamelen en verwerken via Paper for Paper. Ze nemen het papier ook weer opnieuw in gebruik. Extra duurzaam dus.

Deel dit artikel:
Nieuwsoverzicht