Buitenlandse journalisten op bezoek bij Paper for Paper

woensdag 4 november 2015 categorie / Duurzaam nieuws

Vrijdag 30 oktober bracht een groep buitenlandse journalisten een bezoek aan Paper for Paper op het hoofdkantoor bij De Graaf Security. Het initiatief kwam vanuit de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) die een rondgang door Nederland maakte langs bedrijven en organisaties met een circulair initiatief.

Vertegenwoordigd waren de Sunday Times uit Sri Lanka, BFN News channel uit Maleisië, de Bangkok Post, National TV Vietnam, Wusuobuneng (Caixin) uit China, Irrawaddy uit Myanmar en Camirim uit Brazilië. Paper for Paper had het bezoek te danken aan de aanwezigheid van Paper for Paper op de website Nederland Circulair, een initiatief van onder andere de RVO.

Na een korte uitleg over het circulaire en duurzame initiatief Paper for Paper kregen de journalisten een rondleiding door de papierhal waar het ingezamelde papier wordt vernietigd en in balen geperst. Die papierbalen worden vervolgens ingezet om te recyclen en komen daarna weer terug bij Paper for Paperleden in de vorm van nieuwe papierproducten. Zo sparen deelnemende bedrijven het milieu.

Deel dit artikel:
Nieuwsoverzicht