Paper for Paper in talkshow Drechterland Draait Door

donderdag 21 mei 2015 categorie / Duurzaam nieuws

De gemeente Drechterland opent zaterdag 23 mei de deuren van het nieuwe gemeentehuis. Onderdeel van de opening is de talkshow Drechterland Draait Door, die dan voor de eerste keer wordt gehouden. Een van de tafelgasten is Esther Brakenhoff, reseller manager van Paper for Paper.

Zilver
De gemeente is sinds april van dit jaar lid van Paper for Paper. De sanitaire ruimten en de pantry van het nieuwe gebouw waren nog niet ingericht. De gemeente heeft toen voor een Paper for Paper Zilver-lidmaatschap gekozen. Dat wil zeggen dat medewerkers van Paper for Paper overal Tork-dispensers hebben opgehangen en dat ze in de toekomst regelmatig het oude papier zullen ophalen en hygiënepapier zullen terugleveren.

Over de talkshow
Drechterland Draait Door is een talkshow naar voorbeeld van De Wereld Draait Door met een vleugje RTL Late Night. De talkshow is open voor het publiek, duurt ongeveer 35-45 minuten en begint om 10.30 uur. De locatie is de Raadzaal aan het Raadhuisplein 1 in Hoogkarspel. Lees meer over de inhoud van de talkshow op de website van de gemeente Drechterland.

Van de talkshow is een compilatiefilmpje gemaakt. Het gedeelte van Paper for Paper duurt 3 minuten en start vanaf 16:05 minuten.

Deel dit artikel:
Nieuwsoverzicht