Paper for Paper innovatieve trend in RAI Amsterdam

donderdag 14 april 2016 categorie / Duurzaam nieuws

Op vrijdag 13 mei 2016 is er in de Amsterdam RAI een seminar over de trends in afvalmanagement in relatie tot duurzaamheid en circulaire economie. Paper for Paper is een van de innovatieve trends die hier wordt belicht. Onze directeur Frans van den Berge neemt tijdens het seminar deel aan een live vraaggesprek en licht o.a. toe hoe een gesloten kringloop met kantoorpapier en hygiënepapier bijdraagt aan afvalvermindering en milieubesparing.

Ook andere innovatieve sprekers delen er hun ervaringen en tips over hoe een bedrijf laagdrempelige manieren kan inzetten om te verduurzamen en kansen te benutten met het op een juiste manier toepassen van afvalmanagement. Zoals een composteermachine die niet alleen de organische (voedsel)afvalstroom met 85% reduceert, maar tevens al het organisch (voedsel)afval binnen 24 uur omzet naar vruchtbare compost. Of koffieprut als voedingsbodem voor oesterzwammen die vervolgens worden verwerkt in hamburgers en bitterballen.

Het seminar is onderdeel van de ISSA/INTERCLEAN, de grootste vakbeurs voor professionals in de schoonmaak en hygiëne sector. U kunt zich hier aanmelden voor het seminar.

Deel dit artikel:
Nieuwsoverzicht