Leden over Paper for Paper: Microline Surgical

woensdag 4 maart 2015 categorie / Duurzaam nieuws

“Efficiënt en van goede kwaliteit en prijs”

Microline Surgical, een bedrijf in Amersfoort dat gespecialiseerd is in het vervaardigen van precisie-instrumenten voor de chirurgie, is Paper for Paper-lid sinds april 2012. Het begon met een Zilver-lidmaatschap. Sinds januari 2015 is Microline Platina-lid, en neemt het bedrijf naast hygiënepapier ook gerecycled kantoorpapier af. Aan het woord is Alcwin Többen.

Waarom heeft u voor Paper for Paper gekozen?
“Vanwege het milieuvriendelijke aspect en vanuit hygiënisch oogpunt. Handdoekjes moet je vaak wassen. Handdoekrollen of andere oplossingen blijven toch een beetje smoezelig. Hygiëneproducten van Paper for Paper zijn nieuw en gooi je weg, maar worden toch weer gerecycled. Paper for Paper werkt dus twee kanten uit: het is schoon en duurzaam.”

In hoeverre is duurzaamheid belangrijk voor uw organisatie?
“Paper for Paper past goed in de organisatie omdat onze eigen producten ook duurzaam zijn. Het concept strookt met onze waarden.”

Zou u Paper for Paper aanbevelen bij andere bedrijven? Zo ja, waarom?
“Ik zou Paper for Paper zeker aanbevelen. Het is efficiënt, van goede kwaliteit en heeft een gunstige prijs. Inmiddels hebben we ook een aantal proefprintjes gemaakt met het BalancePure-papier en dat is prima verlopen.”

Organisatie: Microline
Contactpersoon: Alcwin Többen
Functie: customer service en logistiek manager EMEA
Website: www.microlinesurgical.com

Deel dit artikel:
Nieuwsoverzicht